Pasta Reggia Lasagne – це італійські макаронні вироби для приготування лазаньї. Для їх виготовлення використовуються тільки тверді сорти пшениці. Ці макаронні вироби зроблені у вигляді тонких прямокутних листів з гладкою поверхнею. У готовому вигляді вони мають ніжний смак.
Способ приготовления: листы для лазаньи сначала отвариваются до готовности, а затем перекладываются фаршем и запекаются. Фарш может быть как мясным, так и овощным или грибным. При приготовлении также используются соусы (бешамель или болоньезе) и сыр (моцарелла, пармезан или риккота). Лазанья получается сытным и самодостаточным блюдом. Его можно дополнить разве что лёгким салатом и бутылочкой сухого итальянского вина.
Продукт без сахара, ГМО, красителей и консервантов. В 100 г продукта содержится 358 ккал. Их пищевая ценность: 71,2 г углеводов, 12,4 г белков, 1,8 г жиров.
Компанія Pastificio Antonio Pallante була заснована в 1949 році. На сьогоднішній день завод входить в десятку найбільших макаронних фабрик Італії. Високі технології виробництва і автоматизація процесів дозволяють конкурувати за цінами з продуктами найвищої якості.
Вагу 500 грам