Сушені помідори в олії , приправлені ароматними травами, мають делікатний смак, в той же час виразний і насичений, завдяки додаванню трав. Для виготовлення продукту використовуються добірні соковиті томати, вирощені під ласкавим і теплим сонцем Італії.
Спочатку збираються стиглі помідори, потім їх розрізають на половинки і висушують на відкритому повітрі під сонцем.
Сушка проходить, як правило, протягом 3 днів, потім помідори консервують, поливаючи їх маслом і приправляють ароматними спеціями і травами.
Сушеные томаты богаты витаминами (В1, В2, В6), С ; минералами (натрий, калий, магний, кальций, марганец, железо, медь, цинк, фосфор, фтор, иод) и бета-каротин. Они также являются источником волокна и lipokenu. Lipoken является мощным антиоксидантом и помогает предотвратить рак простаты и желудочно-кишечного тракта. Также помидоры оказывают положительный эффект на внешний вид кожи, улучшает пищеварение, снижает риск развития ишемической болезни сердца и укрепляет иммунную систему.
В'ялені помідори Sottile Gusto - модна і оригінальна закуска, яка ідеально доповнить будь-холодна страва: м'ясо і ковбаса, сир і салати, а також підійде до гарячих страв: піці, соусам і смаженого м'яса.
Зроблено в Польщі