Оцет бальзамічний виноградний виготовлений на своїй історичній батьківщині – в італійському містечку Модена. Вважається, що саме тут роблять справжній італійський бальзамічний оцет.
Він володіє неповторним ароматом і насиченим смаком і виразним ароматом. Виготовляється з витриманого виноградного сусла, закупорюється в скляні пляшки і роз'їжджається по всьому світу. Навіть кілька крапель такої приправи абсолютно змінюють смак страви. Бальзамічний оцет має темний колір, солодкий фруктовий аромат і густу консистенцію, приготований за традиційними, старовинними рецептами, бальзамік позначається маркою «Aceto Balsamico Tradizionale di Modena» (традиційний бальзамічний оцет з Модени). Застосовують для приготування супів, салатів, маринадів, а також десертів.
Кислота 6%